Kinesisk restaurant med samtalekøkken og moderne asiatisk mad

På den nyåbnede restaurant og café ”Chimi” serverer kok og ejer Hsu Xiang Wu retter fra det nyere asiatiske køkken. Alt laves fra bunden ud fra oprindelige opskrifter, som Xiang har hentet inspiration fra og videreudviklet til en tidssvarende madkultur.  

Frisk håndlavede nudler med braiseret oksekød

 

Kok og restauratør Hsu Xiang Wu vil give sine gæster oplevelser med asiatisk mad af høj kvalitet, som bryder med manges opfattelse af traditionel kinesisk mad som fedtet og kedelig. Der er sandt for dyden ikke mange kinesere, der vil nikke genkendende til den “kinesiske” mad, der serveres på de fleste kineser-reatauranter i Danmark.

Sådan er det ikke på “Chimi”.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Lækre tigerrejeruller

 

”Mindre fedt og med gode råvarer – tilbereder jeg maden for at give gode smagsoplevelser og en bedre balance mellem kost og helbred”, fortæller Xiang. ”Begge dele er vigtigt, derfor står jeg også selv for indkøb, så jeg har kontrol over råvarernes kvalitet”, tilføjer han.

Moderne indretning

Restauranten har en moderne indretning, hvor alt er holdt i en enkel og funktionel stil i lyse farver. Indtrykket er skandinavisk stil med asiatisk enkelhed og balance. Alle møbler er lys eg. Selve køkkenet er åbent og er omgivet af en en bardisk. Her du kan se, hvordan din mad bliver tilberedt og få en snak med kokken, hvis du har lyst.

 

Lækker, kinesisk mad på Øresundsvej – Restaurant Chimi gør op med den falske forestilling om kinesisk mad i Danmark.

Xiang har været i branchen i 39 år og har taget turen fra opvasker, tjener, kok og restauratør. Men interessen og hjertet ligger i at udvikle og tilberede smagfulde kvalitetsretter til gæsterne.

”Chimi” åbnede i august og ligger på Øresundsvej 12. Der er åbent alle ugens dage til kl. 22.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »