Borgermøde om Plyssen

I fremtiden vil området ved Plyssen på hjørnet af Amager Strandvej og Saltværksvej ændre sig. Et nyt lokalplanforslag kan give mulighed for et almennyttigt boligbyggeri, åbne grønne uderum, kontorerhverv, café samt dagligvarebutik.

Tårnby – inviterer til borgermøde. (Foto: Finn Edvard)

Alle interesserede naboer og andre borgere i Tårnby inviteres nu til et borgermøde om området ved Plyssen på hjørnet af Amager Strandvej og Saltværksvej. På borgermødet vil der blive givet en grundig introduktion til lokalplanforslaget, og hvor det er muligt at stille spørgsmål og komme med idéer til projektet.

Borgmester Allan S. Andersen vil på mødet fortælle om lokalplanforslaget og den igangværende høringsproces. Boligselskabet Tårnby Huse giver en introduktion til de visioner og idéer, som boligselskabet har for Plyssen.

Borgermødet finder sted onsdag 21. september fra klokken 17 til 19. Dørene åbnes klokken 16.30. Det foregår på Tårnby Rådhus i Rådhushallen. Der bydes på en sandwich og en vand i pausen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?