Sundbys damer vandt over AGF

Sundbys fodboldamer i landets fineste række klarer sig pænt og vandt lørdag 1-0 over AGF

Sundbyd fodbolddamer – med i landets fineste række

Vist er Amager ikke repræsenteret i landets fineste fodboldrække på herresiden, det er i øvrigt meget lang tid siden, men damerne: De kan…

Sundby Boldklubs damer spiller med i den såkaldte Gjensidige Kvindeliga, der svarer til mændenes Superliga, og Sundby-damerne klarer sig pænt i det skrappe selskab.

Således blev det lørdag til en sejr på 1-0 over AGF hjemme i Sundby Idrætspark i lørdags, og med sejren nåede Sundby op på syv points, der rækker til en placering midt i rækken, der føres af de danske mestre fra HB Køge. Sundbys målscorer var Silke Sofie Holme Bonnén.

Skal til Thisted

Herefter kommer Fortuna Hjørring og Brøndby, der i en årrække har skiftedes til at være danske mestre, inden den dronningerække blev afbrudt sidste sæson.

Så hvis man er interesseret i damefodbold på topniveau, så er der mulighed for at følge Sundby-damerne, der ganske vist er på udebane i næste runde, hvor holdet søndag 25. september skal møde FC Thy Thisted på Sparekassen Thy Arena i Thisted.

 

 

Stillingen i Gensidige Kvindeliga

1 HB Køge 15
2 Fortuna Hjørring 9
3 Brøndby IF 9
4 FC Thy – Thisted 9
5 Sundby 7
6 FC Nordsjælland51 4
7 AGF 1
8 Kolding IF 1

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Historier om de forfulgte

Torsdag 29. september fra kl. 16.30 inviterer Korsvejskirken til en aften, hvor sognepræst Julie Aaboe fortæller om det forfulgte mindretal med særlig fokus på Afghanistan

Læs mere »