Sundbys damer vandt over AGF

Sundbys fodboldamer i landets fineste række klarer sig pænt og vandt lørdag 1-0 over AGF

Sundbyd fodbolddamer – med i landets fineste række

Vist er Amager ikke repræsenteret i landets fineste fodboldrække på herresiden, det er i øvrigt meget lang tid siden, men damerne: De kan…

Sundby Boldklubs damer spiller med i den såkaldte Gjensidige Kvindeliga, der svarer til mændenes Superliga, og Sundby-damerne klarer sig pænt i det skrappe selskab.

Således blev det lørdag til en sejr på 1-0 over AGF hjemme i Sundby Idrætspark i lørdags, og med sejren nåede Sundby op på syv points, der rækker til en placering midt i rækken, der føres af de danske mestre fra HB Køge. Sundbys målscorer var Silke Sofie Holme Bonnén.

Skal til Thisted

Herefter kommer Fortuna Hjørring og Brøndby, der i en årrække har skiftedes til at være danske mestre, inden den dronningerække blev afbrudt sidste sæson.

Så hvis man er interesseret i damefodbold på topniveau, så er der mulighed for at følge Sundby-damerne, der ganske vist er på udebane i næste runde, hvor holdet søndag 25. september skal møde FC Thy Thisted på Sparekassen Thy Arena i Thisted.

 

 

Stillingen i Gensidige Kvindeliga

1 HB Køge 15
2 Fortuna Hjørring 9
3 Brøndby IF 9
4 FC Thy – Thisted 9
5 Sundby 7
6 FC Nordsjælland51 4
7 AGF 1
8 Kolding IF 1

 

Seneste artikler

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?