Ugens bolig præsenteres af Nybolig Amager

Hyggeligt lille hus med god, central beliggenhed

Et ældre, men rigtig hyggeligt hus – kaldet “Skomagerhuset”, som til næste år har 100 års jubilæum, står nu klar til at huse nye beboere. De nuværende ejere er netop fraflyttet huset, og der er derfor mulighed for hurtig overtagelse. Før indflytning skal nye ejere imidlertid påregne en istandsættelse og opdatering af huset. Alt efter temperament og ønsker, så trænger overfladerne i huset samt gæstetoilet og badeværelse til en overhaling, og det ældre køkken er også klar til at blive udskiftet med et nyt.

Til gengæld skal nye ejere ikke bekymre sig om taget, som i år 2012 blev udskiftet til et nyt rødt tegltag og jf. tilstandsrapporten har en levetid på 90 år fra nu. Alle tagvinduer blev også udskiftet og der blev ligeledes indsat ny hoveddør og bryggersdør i 2012. Energimæssigt er huset også ganske fint, energirapporten har oven i købet mærket C, og mærket har et beregnet varmeforbrug med fjernvarme på kun 9.300 kr./år.

Huset er et pudset træhus, hvilket betyder at ydervæggen er en trækonstruktion, som er afsluttet med et cementpudslag. Den tidligere ejer har i 1997 fået repareret fodremmen, dvs. den bjælke, som ydervæggen er opbygget på. Der foreligger en rapport, som beskriver dette og at der ikke findes flere fejl, se i øvrigt tilstandsrapporten. Huset er også fuldt forsikret i forhold til insekt og råd.

Indretningen er rigtig fin: Entré, to stuer en suite med parketgulv, og fra stuen er der adgang til tidligere forstue/indgang, som i dag er lukket af og derfor velegnet til mindre kontor. Herudover er der et spisekøkken med udgang til en skøn udestue, samt et gæstetoilet og et bryggers med udgang til terrassen og den lukkede, sydvendte baghave. På førstesalen ligger husets badeværelse samt to soveværelser. Det er ene soveværelse er meget stort og kan let opdeles, hvis der er behov for tre værelser på 1. sal. Det er i øvrigt også muligt at inddrage den ene stue, hvis man ønsker et ekstra soveværelse i stueplan.

Villaen har i øvrigt en dejlig central beliggenhed tæt på Sundbyvester Plads med kort afstand til såvel skole, vuggestue/børnehave, svømmehal, mange buslinier og selvfølgelig indkøb. Ligeledes ligger den grønne oase Amager Fælled i gåafstand.

SE MERE HER

 

   

Nybolig Amager        

v/John Rasmussen & Lars Ole Mortensen

Amagerbrogade 240, 2300 København S
Tlf. 3246 1234