Skal haven være lidt mere vild?

Onsdag 5. oktober kl. 19 fortæller biolog, designer og naturhavebogsforfatter Katrine Turner på Dragør Bibliotek om, hvordan haven kan blive lidt mere vild.

Katrine Turner – gør haven vild.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Biolog, designer og naturhavebogsforfatter Katrine Turner fortæller onsdag 5. oktober kl. 19 på Dragør Bibliotek på Vestgrønningen 18 om vild natur.

Deltagerne hører om, hvordan der i haven med få simple tiltag kan blive plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at der gås på kompromis med brug og æstetik i villahaven, fællesarealet, i baggården eller i kolonihaven.

At invitere naturen ind i haven er blevet en kæmpe trend de sidste par år. Mange har fået øjnene op for, hvad det betyder for både naturen og den mentale og fysiske sundhed at have naturen tættere på i hverdagen.

Gode råd til haven

Deltagerne hører også om hvilke planter de skal vælge, hvad vand og sten betyder i haven og hvad de kan bruge til at klippe hæk med.

Det er bare nogle af de emner, der bliver dækket ind under foredraget, som alt sammen handler om at skabe en have med fokus på mangfoldighed, mental sundhed og bæredygtighed.

Om Katrine Turner

Katrine står bag Showhaven ”Vildt Flot” på Blomsterfestivalen. Hun har startet virksomheden Vildskab der arbejder med at udbrede ideen om at have ”Mere natur tættere på”.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?