Nye borgere på bustur med borgmesteren

Stemningen var god, da omkring 50 nytilflyttede borgere var på bustur rundt i Tårnby med borgmester Allan S. Andersen som guide.

Allan S. Andersen var guide på busturen rundt i Tårnby

Den kommunale bustur med borgmester Allan S. Andersen i spidsen er efterhånden blevet en fast tradition to gange om året, hvor de nye borgere, der er flyttet til kommunen, får en invitation om en rundtur i kommunen og efterfølgende omvisning på kunstmuseet Kastrupgårdsamlingen. Og forleden kørte bussen igen med nye tilflyttere til Tårnby.

Vejen gik både forbi skoler, plejehjem, Den Blå Planet, lufthavnen, erhvervsområdet Kirstinehøj, kommunens idrætsanlæg og mange andre ting, som kommunen har at byde på.

Hvad Tårnby kan tilbyde

For nye borgere er det en god mulighed for at se alle kroge af kommunen, og for borgmester Allan S. Andersen er det altid en god oplevelse at møde de nye borgere og vise dem rundt i kommunen.

”Som nytilflyttet er der mange steder i kommunen, man ikke har set. Derfor er jeg glad for, at vi kan vise dem rundt og sætte lidt ord på, hvad det er, som Tårnby kan tilbyde. Jeg oplevede en stor nysgerrighed fra de cirka 50 borgere, som var med på lørdagens bustur, og det er rart at opleve, at Tårnby stadig får mange tilflyttere,” siger Allan S. Andersen.

Seneste artikler

 

Fik du læst?