Flot storsejr til B.1908 – lokalopgør på lørdag i Tårnby

B.1908 vandt hele 6-0 i bundopgøret med Herstedøster – Tårnby FF spillede uafgjort med GVI

B.1908’s mandskab jublede efter sejren over Herstedøster. (Foto: B.1908)

B.1908 fik nogle højest tiltrængte points, da Herstedøster fredag aften blev sendt hjem med et nederlag på hele 6-0. For B.1908 nettede Oliver Elliot Karlsen hele tre gange. 250 tilskuere var mødt op i Sundby Idrætspark.

Med sejren er B.1908 nu næstsidst foran Herstedøster, men har stadig langt op til de øvrige: B.1908 på niendeplads har syv points, Gørslev IF på ottendeplads har 13 points.

Nu skal B.1908 ud i et spændende lokalopgør på lørdag 22. oktober kl. 14 på Vestamager Idrætsanlæg på Ugandavej, hvor Tårnby FF står klar.

Tårnby må siges at være favoritter i dette opgør. Tårnby FF fik uafgjort i denne runde mod GVI i en udekamp, der endte 2-2. Tårnbys målscorere var Nicola Bursac og Lasse Johansson.

Tårnby er på fjerdeplads i Danmarksserien med 20 points. Foran ligger Brønshøj (27), Karlslunde IF (25) og Holbæk (20).

 

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?