Vær med til at arbejde i billedværkstedet

Torsdag 20. oktober fra kl. 12 til 15 i efterårsferien byder på kreative eksperimenter i Kastrupgårdsamlingens billedværksted og det er også muligt at se særudstillingen ”Det halve menneske – Eistrup på papiret” af Kasper Eistrup

Velkommen i det kreative billedværksted

 

I efterårsferien er der kreative eksperimenter i Kastrupgårdssamlingen på Kastrupvej 399 torsdag fra kl. 12 til 15. Der er åbent i museets billedværksted på 1. sal og her er det muligt at prøve kræfter med forskellige former for grafiske tryk.

Oplev særudstillingen

Hele ugen kan interesserede også opleve særudstillingen ”Det halve menneske – Eistrup på papiret” af Kasper Eistrup i museets åbningstid.

Cafeen i museet har også åbent, og her kan museumsgæsterne varme sig på kakao og kaffe i museets café, mens efterårsblæsten rusker udenfor.

Seneste artikler

 

Fik du læst?