Ny pump track-bane på Ugandavej

Arbejdet med at lave Tårnbys nye pump track-bane er nu i gang. Pump track-banen er først og fremmest tænkt til pump track og BMX, men også til andre rullende aktiviteter som løbehjul, skateboard og rulleskøjter kan bruges på banen.

Sådan kan en typisk pump track-bane se ud. (Arkivfoto)

 

Den nye pump track-bane på Ugandavej opføres af Tårnby kommune bliver åben for alle og er således endnu et attraktivt fritidstilbud.

Banen er designet af firmaet Velosolutions og kommer til at bestå af et varierende forløb med mange bakker og sving.

Banens placering er lidt nord for nyttehaverne ved Ugandavej 52.  Anlægsarbejdet er gået i gang  og forventes afsluttet inden udgangen af 2022.

I byggeperioden vil der være færdsel med maskiner og materiel ved indkørslen og parkeringspladsen til nyttehaverne. En del af parkeringspladsen kan forventes at blive inddraget til byggeplads under anlægsarbejdet.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?