Ny sponsoraftale sikrer støtte til sociale arrangementer i Ørestad IF

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Ørestad IF hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra

Udover Ørestad IF støtter energiselskabet OK omkring 2.500 klubber og foreninger i hele landet. (Foto: Ørestad IF.)

 

I idrætsforeningen Ørestad IF kan bestyrelse og medlemmer glæde sig over, at foreningskassen nu kan få hjælp af bilister, der tanker hos energiselskabet OK. Det skyldes en ny sponsoraftale mellem Ørestad IF og OK.

Klubchef, Henrik Paulsen, glæder sig over det nye samarbejde, da støttekronerne skal gå direkte til idrætsforeningens fælleskasse.

“Vi ønsker at bruge støtten på at holde diverse sociale arrangementer på tværs af vores mange afdelinger”, siger Henrik Paulsen og fortsætter:

”Vi tilbyder både fodbold, håndbold, basketball, løb, gymnastik og kampsport, så støtten skal altså give et bidrag til, at vi kan afholde arrangementer, der kan samle medlemmerne.”

1.300 medlemmer

I Ørestad IF er der omkring 1.300 medlemmer, og der er meget fokus på at gøre en ekstra indsats for idrætsforeningens mange børn og unge.

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

El og mobil

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2.500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Seneste artikler

 

Fik du læst?