Festlig julefest i Holmbladsgade

Der var hygge, julemad og dans om juletræet, da Nathanaels Kirke holdt julefest i sognegården for fremmødte fra ind og udland

Der var selvfølgelig også dans om juletræet til julefesten i sognegården. (Foto: Finn Edvard)

Julen varer som bekendt lige til påske, og der var da også masser af julehygge og god stemning, da Nathanaels Kirke i Holmbladsgade forleden holdt julefest for sognebørnene. Julefesten blev indledt med en juleandagt, hvorefter menigheden fulgtes over i sognegården, hvor frivillige havde tilberedt flæskesteg med sauce og rødkål samt ris a’lamande, kaffe og juleknas.

Og der var godt besøg denne sene eftermiddag, hvor gæsterne hyggede sig sammen, og hvor der også var sørget for mandelgaver til de heldige, der ved de forskellige borde fandt mandlen.

Helt fra Colorado i USA mødte en ægtepar frem med deres børnebørn (de var på julebesøg i Danmark) for at deltage i det vellykkede arrangement, der blev holdt sammen af menighedsrådsformand Anne Grethe Christensen og mange frivillige.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?