Glæden er i fokus når nye idrætsaktiviteter starter på Amager

Til foråret kan man finde nye og spændende aktiviteter for børnefamilier på Amager. Det er arrangøren Be Sporty som begynder i Danmark. Be Sporty er Nordens største arrangør indenfor kurser i idræt og dans for børn.

Glæden er i fokus hos Be Sportys kurser

Be Sportys kurser kendetegnes ved, at det er barnet og glæden som er i fokus. Lektionerne er opbyggede af sjove øvelser, energisk musik og masser af spændende rekvisitter. Lederne af kurserne er nøje udvalgt, og de har alle et hjerte der brænder for børn og idræt.

”Vi har længe haft et ønske om at starte op i Danmark, og vi er så glade for endelig at kunne begynde”, siger Madeleine Kågestam, Nordic Manager hos Be Sporty.

”Børn får rørt sig for lidt i dag, og vores mål er at få sat Danmarks børn i bevægelse. Levevaner grundlægges tidligt i livet, og vi vil med vores aktiviteter give børn en sjov introduktion til dans og idræt”

Flere aktiviteter 

Be Sporty har tre forskellige koncepter, som børnefamilier kan deltage i:

Funkykidz dans – for børn fra to til syv år som vil give den gas og have det sjovt til energisk dansemusik (Kulturhuset Islands Brygge og Amagerbro Fysioterapi og Træningscenter)

Trix fodboldskole – for børn fra  to til seks år som vil udforske fodbold på en sjov måde (Sundsbyøsterskole og Amager Privatskole)

Flipkidz gymnastik – for børn fra to til otte år med spring i benene som vil have det sjovt i gymnastiksalen (Sundsbyøsterskole)

Det skal være sjov at bevæge sig og dyrke idræt

Hver aktivitet kan findes til flere aldersgrupper, da lektionerne tilpasses efter barnets alder og forudsætninger. Aktiviteterne starter i februar, og barnet deltager en gang om ugen.

15 forskellige steder

Be Sportys aktiviteter findes allerede nu 15 forskellige steder rundt om og i København. De kommende år vil man finde aktiviteterne endnu flere steder i Danmark.

”Vi vil gøre det enkelt for familien”, siger Madeleine Kågestam. ”Derfor starter vi altid kurserne op mange forskellige steder, sådan så mange får muligheden for at have aktiviteten tæt på. Med kortere rejsetid, er der større chance for, at aktiviteten bliver til noget”.

Læs mere på besporty.dk.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?