Hyggeligt samvær for børn

Nathanaels Kirke i Holmbladsgade holder børnegudstjeneste onsdag 25. januar kl. 17. Og torsdag 26. januar kl. 14 er der hyggeligt samvær med sang fra højskolesangbogen.

Der er to arrangementer for børn i Nathanaels Kirke i Holmbladsgade.

 

Af Lene Dam Jørgensen

Onsdag 25. januar kl. 17 inviterer Nathanaels Kirke i Holmbladsgade 19 til børnegudstjeneste og torsdag 26. januar kl. 14 er der hyggeligt og uformelt samvær i sognegården med fællessang fra højskolesangbogen.

Børnegudstjeneste

Der er en familievenlig gudstjeneste med sognepræst Thomas Ø. Olsson torsdag 26. januar kl. 17. Børnegudstjenesten varer en halv time og temaet er “at blive væk”. Bagefter er der gratis fællesspisning i sognegården, hvor alle er velkomne.

Hyggeligt samvær

Torsdag 26. januar kl. 14 er der hyggeligt samvær i sognegården, hvor de fremmødte synger vintersange sammen fra højskolesangbogen. Deltagerne har også mulighed for at ønske deres yndlingssang. Der vil være kaffe og boller, og det er ganske gratis at være med.

Seneste artikler

 

Fik du læst?