To lokale advokatfirmaer slår sig sammen

ØENS Advokatfirma fortsætter sin vækststrategi og bliver nu lagt sammen med Amager Advokater

Fra venstre: Kenneth Gudmundsson, Advokat (L), stiftende partner i ØENS Advokatfirma, Ida Gudmundsson,personaleansvarlig i ØENS Advokatfirma, Mette Bozard Larsen, advokat fra tidl. Amager Advokater NU ØENS Advokatfirma, Anders Larsen, advokat fra tidl. Amager Advokater NU ØENS Advokatfirma.

 

Advokaterne Mette Bozard Larsen og Anders Larsen, der har drevet Amager Advokater på Amager Landevej i langt over 35 år, har besluttet at tiden er inde til at benytte de mange synergier og udviklingsmuligheder, der er i at være i en større virksomhed.

“Både ØENS Advokatfirma og vi har igennem årene haft et tæt samarbejde og et godt kollegaskab, så det bliver næsten som at komme hjem,” siger Mette, og Anders tilføjer “både kunder og samarbejdspartnere vil få glæde af, at der fremover kan tilbydes en bredere vifte af specialiserede og værdiskabende juridiske tjenester og større ekspertise inden for flere felter.”

ØENS Advokatfirma på Lergravsvej er en del af ØENS Rådgivningshus, hvor der findes en bred palette af økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til ejendomme, små og mellemstore virksomheder og private.

De samme mennesker

Alle Amager Advokaters nuværende kunder og sager følger med over til ØENS Advokatfirma og vil blive betjent af enten Mette eller Anders, eller sekretær Anita Hansen, der også bliver en del af ØENS Advokatfirma.

Sammenlægningen betyder, at ØENS Advokatfirmas klienter nu vil have adgang til en bredere vifte af juridiske specialister og eksperter, da de nu kan drage fordel af den kombinerede erfaring og ekspertise fra begge vores firmaer.

Vi glæder os til at fortsætte vores arbejde sammen, for at hjælpe vores klienter med deres juridiske behov, lyder det fra begge parter.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?