Petanquedyst og middag med borgmesteren

Petanquedyst og middag med borgmesteren – det hele går til verdens fattigste børn

Petanque med borgmesteren  – til et godt formål

 

Tårnby Kommune deltager igen i år i Danmarksindsamlingen med en auktion, hvor interesserede  kan byde på en eftermiddag og aften med borgmester Allan S. Andersen. Pengene går til verdens udsatte børn, og det er netop tanken om at støtte det gode formål og se ud over kommunens egne udfordringer, der får borgmesteren til at stille op.

De fleste kender måske bedst Danmarksindsamling som et tv-show, der hvert år sendes live på DR, men det er også muligt for blandt andet landets kommuner at stille op med en auktion, som man kan byde på i perioden omkring selve showet.

Til verdens fattigste
Pengene fra indsamlingen går til verdens fattigste områder. I år går de specifikt til verdens fattigste børn. Tårnby har været med siden 2017, hvert år med et arrangement, hvor man på en uformel måde kan tilbringe en eftermiddag og aften med borgmester Allan S. Andersen, og det er typisk lokale virksomheder, der byder.

Middag i Strandparken
I år er det en petanqudyst i Vestamager Pentanquecenter, der er på programmet, efterfuldt af en middag i Kastrup Strandpark.

”Selvom vi befinder os i en krisetid, og meget nemt kommer til at handle om vores egne udfordringer med budgetter, inflation og energi, skal vi huske at bevare udsynet. Der er problemer ude i verden, som er meget større end dem, vi har her i Danmark. Jeg synes, at vi som kommune sender et vigtigt signal ved at deltage i Danmarksindsamlingen,” understreger Borgmester Allan S. Andersen og tilføjer:

”Samtidig giver vi med auktionen mulighed for, at man som virksomhed kan få lejlighed til at få afklaret nogle spørgsmål, fortælle mig om sine visioner og høre, hvad der rører sig på erhvervsområdet og i det hele taget. Det hele foregår i uformelle rammer, hvor vi også har det lidt sjovt. Jeg glæder mig hvert år til at stille op – og i år bliver det i vores nye flotte pentanqucenter.”

Byd på auktionen
TV-showet Danmarksindsamling bliver sendt fra Randers lørdag 4. februar.

Du kan byde på Tårnbys auktion til Danmarksindsamling frem til 4. februar. Følg linket her: https://www.lauritz.com/da/auktion/taarnby-petanquedyst-med-taarnbys-borgmester/i6332721/

Seneste artikler

 

Fik du læst?