25.000 kr. til Svømmeklubben Kvik Kastrup

Spar Nord Fonden donerer 25.000 kroner til Svømmeklubben Kvik Kastrup. Donationen skal gå til styrkelse af trænerkompetencer hos svømmetrænere samt uddannelse af frivillige.

Privatkunderådgiver Christian Loholm Hamann overrækker symbolet på den økonomiske håndsrækning til Jan Urban Hansen fra svømmeklubben KVIK.

Med en donation på 25.000 kroner fra Spar Nord Fonden søger Svømmeklubben Kvik Kastrup at optimere forudsætninger for klubbens trænere og frivillige ildsjæle. Hertil vil der være fokus på at styrke trænerkompetencer hos svømmetrænere samt optimeret uddannelse af frivillige.

“Vi er meget glade for donationen fra Spar Nord Fonden, der skal medvirke til at styrke fællesskab og ambitionsniveau i vores svømmeklub. Ambitionen er at sikre en bred og kompetent mulighed for bevægelse for børn, unge og voksne i alle aldre og dermed bidrage til styrkelsen af fællesskabet samt den enkeltes sundhed og trivsel,” fortæller svømmetræner i Kvik Kastrup, Bente Härstedt og fortsætter:

– Stærke trænerkompetencer er altafgørende for at nå vores ambition, og samtidig afgørende for at tiltrække og fastholde svømmetrænere samt medlemmer.

Støtter det lokale

– Vi er stolte af, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om det lokale foreningsliv. En svømmeklub som Kvik Kastrup er et vigtigt fundament i vores lokalsamfund, da den tilbyder borgere i alle aldre værdifulde muligheder, der kan styrke fællesskab, sundhed og trivsel, fortæller Anders Baun Hübschmann, direktør i Spar Nord Amager.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Svømmneklubben Kvik i Kastrup er en af landets største svømmeklubber.

Kvik Kastrup er med sine 2.950 medlemmer en af Danmarks største svømmeklubber. Mange børn og unge deltager i svømmestævner, hvilket i høj grad kræver frivillige forældre i form af officials. Disse officials skal have gennemført en uddannelse hos Dansk Svømmeunion.

Svømmeklubben har hjemme i Tårnby Kommune på Amager, og adressen er Røllike

Seneste artikler

 

Fik du læst?