Vickys vilde verden

Kulturforeningen Liv i Sundby inviterer torsdag 9. februar  til en aften på Ørestad Bibliotek, hvor naturformidler og biolog Vicky Knudsen om sine oplevelser i naturen

Vicky Knudsen – hør om hendes liv i naturen

 

Af Lene Dam Jørgensen

Torsdag 9. februar kl. 19 inviterer kulturforeningen Liv i Sundby til en aften på Ørestad Bibliotek på Arne Jacobsens Allé 19 med biolog og naturformidler Vicky Knudsen.

I foredraget ”Vickys vilde verden” fortæller Vicky Knudsen om de mange oplevelser, som den danske natur giver hende. Hun krydrer i foredraget med sin faglige viden om naturen med humor og begejstring.

Danmarks bedste naturformidler

Vicky Knudsen blev i 2017 kåret som Danmarks bedste naturformidler. Hun har medvirket i flere tv- og radioprogrammer om dyr og natur. Derudover har hun udgivet en bog. Vicky Knudsen har også medvirket i flere afsnit af ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” på TV2 sammen med blandt andet Sebastian Klein. I 2020 fik hun sammen med biolog, radio- og tv-vært og forsker ved Københavns Universitet, på DR P1 deres eget ugentlige naturvidenskabelige radioprogram med titlen ”Vildt naturligt”.

Det koster 60 kroner at deltage, og billetter kan bestilles på linket på Liv i Sundbys hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?