Syng sammen på biblioteket

Tårnby Hovedbibliotek inviterer mandag 27. februar kl. 14 til sangeftermiddag.

Marianne Kragh

Mandag 26. september inviterer Tårnby Hovedbibliotek på Kamillevej 10 til sangeftermiddag.

Den sidste mandag i måneden mødes interesserede på biblioteket og synger sammen. Marianne Kragh, der er musikpædagog og korleder, sidder ved klaveret. Repertoiret spænder fra årstidens højskolesange, revyviser og andre minder fra den danske sangskat.

Alle er velkomne uanset alder og forudsætninger. Der serveres kaffe og te til sangen.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »