Anne Hjernøe fortæller om overgangsalder

Tirsdag 28. februar kl. 19.30 fortæller Anne Hjernøe på Tårnby Hovedbibliotek om at komme igennem overgangsalderen.

Anne – kendt fra sine rejser med Anders i DR-tv. (Foto: DR )

 

Anne Hjernøe fortæller tirsdag 28. februar kl. 19.30 på Tårnby Hovedbibliotek på Kamillevej 10 , hvordan det er muligt at komme godt igennem overgangsalderen.

Historier fra andre kvinder

I foredraget fortæller Anne om, hvordan hun selv er påvirket af hormonerne, der forlader kroppen. Deltagerne hører lærerige historier fra kvinder i overgangsalderen, og der vil være fokus på mad, søvn, træning, vægt, sex, kosttilskud og hormoner. Derudover vil det også handle om alle de andre vigtige ting, der kan sikre en god overgang.

Tal om overgangsalderen

I dette personlige og underholdende foredrag, gør Anne Hjernøe også op med de tabuer som overgangsalderen altid har været forbundet med. De kvinder, der er i overgangsalderen, skal tale om tingene, få dem frem i lyset og vende dem med deres veninder. Kommunikation er vejen frem og ind imellem har kvinder i overalderen bare brug for at grine lidt af det hele og dele deres historier om blod, sved og tårer.

Om Anne Hjernøe

Anne Hjernø er uddannet indenfor socialpædagogik, journalistik, medier, kommunikation og formidling. Hun arbejder som kogebogsforfatter, tv-kok og fødevareudvikler, samt som konsulent indenfor fødevarebranchen. Anne Hjernøe holder også foredrag, workshops og peptalk om gastronomi, tv-produktion, sundhed, vægttab mv.

Det koster 90 kroner at høre foredraget, og der kan købes billetter på Tårnby Kommunebibliotekers hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?