Så er den nye planteskole hos Plantorama Amager åbnet 

Med forårets komme åbnede også den nye planteskole hos Plantorama Amager, hvor der nu er meget bedre plads til at komme rundt.  

Den nye planteskole hos Plantorama

 

Fredag morgen blev den nye planteskole hos Plantorama Amager indviet, og gæsterne kan nu gå på opdagelse blandt de mange planter i en ny version af den ellers kendte planteskole.  

Siden sommeren 2022 har Plantorama nænsomt arbejdet på den nye udendørs planteskole, som er første etape i en stor fornyelse af centeret i Tømmerup.

“Jeg har virkelig glædet mig til at byde gæsterne velkommen til en meget mere overskuelig planteskole, hvor det er blevet markant nemmere at bevæge sig rundt,” siger centerchef hos Plantorama Amager, Bjarne Rahbek.  

Flere tiltag i centret

Renoveringen er én af flere, der vil komme den kommende tid, og lokalbefolkningen kan frem mod sommeren se frem til flere tiltag, der fornyer det populære center.  

“Vi værner meget om stedet her, som vi ved har en særlig betydning for lokalområdet. Så vi tager renoveringen roligt og med respekt for stedets identitet,” siger Bjarne Rahbek.  

 

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.

 
 

Fik du læst?