Så er den nye planteskole hos Plantorama Amager åbnet 

Med forårets komme åbnede også den nye planteskole hos Plantorama Amager, hvor der nu er meget bedre plads til at komme rundt.  

Den nye planteskole hos Plantorama

 

Fredag morgen blev den nye planteskole hos Plantorama Amager indviet, og gæsterne kan nu gå på opdagelse blandt de mange planter i en ny version af den ellers kendte planteskole.  

Siden sommeren 2022 har Plantorama nænsomt arbejdet på den nye udendørs planteskole, som er første etape i en stor fornyelse af centeret i Tømmerup.

“Jeg har virkelig glædet mig til at byde gæsterne velkommen til en meget mere overskuelig planteskole, hvor det er blevet markant nemmere at bevæge sig rundt,” siger centerchef hos Plantorama Amager, Bjarne Rahbek.  

Flere tiltag i centret

Renoveringen er én af flere, der vil komme den kommende tid, og lokalbefolkningen kan frem mod sommeren se frem til flere tiltag, der fornyer det populære center.  

“Vi værner meget om stedet her, som vi ved har en særlig betydning for lokalområdet. Så vi tager renoveringen roligt og med respekt for stedets identitet,” siger Bjarne Rahbek.  

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?