240 samlede skrald på Amager

Mange familier benyttede påsken til at rydde op og samle skrald på Amager

Glade børn samlede skrald i påsken.

 

Der mødte 240 mennesker op, og der blev i alt samlet 219,7 kilo skrald i lørdags. Det skete, da Fields havde inviteret til en hyggelig familiedag, hvor man familier og andre kunne bytte sig til påskeæg ved at indlevere poser med skrald, indsamlet forskellige steder på Amager.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Familien Tvarnø – mor Christine, børnene Johannes og Agnes og nabodreng Valdemar Thomsen – samlede næsten 10 kilo skrald ind.

Blandt andet familien Tvarnø her var på skraldejagt og fik indsamlet 10 kilo med skrald. De gik fra adressen i Kastrup og ud til Field’s og tog efterfølgende et par ekstra ture rundt i området for at samle mere skrald. Som belønning var der påskeæg til hele familien.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?