Borgmester besøgte Mænds Mødesteder

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen var forleden på besøg i foreningen Mænds Mødesteder på Sirgræsvej i Kastrup, hvor han fortalte om foreningens betydning i Tårnby

Borgmester Allan S. Andersen – besøgte Mænds Mødesteder

 

Af Lene Dam Jørgensen

Foreningen Mænds Mødesteder på Sirgræsvej inviterede borgmester Allan S. Andersen til at komme til morgenkaffe og fortælle om foreningens betydning i Tårnby i anledning af, at foreningen havde besøg af repræsentanter fra andre Mænds Mødesteder i Region Hovedstaden.

Modtog frivillighedsprisen
 ”Vi gav jer frivillighedsprisen i sin tid, fordi I er gode til at inkludere mænd i et særligt fællesskab. Hos jer kan man være mand, tale om tingene, vende stort og småt og dyrke interesser og fællesskaber. Og ikke mindst, så er I opsøgende i forhold til at nå mænd i Tårnby og invitere dem med i jeres fællesskab,” sagde borgmester Allan S. Andersen til de fremmødte over en kop kaffe.

Fællesskaber for mænd
Der findes i alt knap 40 Mænds Mødesteder i Danmark, og de har det til fælles, at de er fællesskaber for mænd, hvor mænd kan være sammen om meningsfulde projekter i deres eget tempo og selskab med andre mænd. I Tårnby startede Mænds Mødesteder op i 2018, og i 2021 vandt de kommunens frivillighedspris.

Seneste artikler

 

Fik du læst?