På bustur med borgmesteren

30 nye borgere var forleden på bustur i Tårnby Kommune  med borgmester Allan S. Andersen som guide

Tårnbys borgmester var guide på busturen rundt i Tårnby med byens nye borgere

Forleden var 30 nytilflyttede borgere i Tårnby på bustur rundt i kommunen – og borgmester Allan S. Andersen var guide.

Bussen kørte forbi skoler, plejehjem, lufthavnen, Den Blå Planet, erhvervsområdet Kirstinehøj og kommunens idrætsanlæg. Rundvisningen sluttede med en omvisning på Tårnbys kunstmuseum Kastrupgårdsamlingen, der specialiserer sig i moderne grafik .

Det er blevet en fast tradition at invitere nytilflyttede borgere på en bustur rundt i kommunen. Turen bliver arrangeret to gange om året og er et tilbud til dem, der er flyttet til inden for det seneste halve år.

En god tradition

På busturene får borgerne mulighed for at lære deres nye kommune bedre at kende. For borgmester Allan S. Andersen betyder det meget, at han kan byde nye borgere velkomne og vise dem rundt.

”Det var en stor fornøjelse at vise nye borgere rundt i kommunen og sætte ord på noget af alt det, som Tårnby kan tilbyde. Jeg synes, det er en god tradition, for når man lige er flyttet til, er der naturligvis en del steder, man ikke har set endnu. Det var også godt at opleve, at der var stor interesse fra de fremmødte, som gerne ville blive klogere på deres nye kommune”, siger Allan S. Andersen.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?