Kastrup tabte – Dragør vandt

FODBOLD: Spændende kamp på Kløvermarken, hvor Kastrup tabte knebent 3-2 til Christiania – Dragør vandt onsdag over Frederiksholm

Der. var pænt med tilskuere lørdag eftermiddag på Kløvermarken. (Foto: Finn Edvard)

Der var frisk vind og højt solskin samt Dansktop og nærliggende fest for fuld skrue, da Christiania (CSC) tog imod Kastrup i lørdagens kamp i serie 1.

Kastrup bragte sig foran ved Sebastian Steen, men udligningen til 1-1 kom fem minutter efter pausen, hvor værterne overtog mere og mere af spillet. Et kvarters tid senere bragte Oliver Vollmers-Hansen hjemmeholdet på 2-1, og det blev yderligere til 3-1 ved Youssouf Kofoed Badij.

Kort før tid kunne Kastrups Per Petersen reducere til kampens sluttresultat: 3-2 til Christiania.

Dragør nummer tre
Med nederlaget er Kastrup nu placeret på en femteplads, mens Christiania er nummer fire i serie 1, der føres af PI Fodbold og Viktoria.

Også Dragør spiller med i serien og er placeret på en tredjeplads – endnu med chance for oprykning til Københavnsserien. Dragør spillede i onsdags hjemme ov vandt 2-0 over Frederiksholm fra Sydhavnen.

Dragør møder næste gang Jægersborg på udebane tirsdag 2. maj kl. 20, mens Kastrup spiller lørdag kl. 14 hjemme mod Hellas fra Valby.