Kastrup tabte – Dragør vandt

FODBOLD: Spændende kamp på Kløvermarken, hvor Kastrup tabte knebent 3-2 til Christiania – Dragør vandt onsdag over Frederiksholm

Der. var pænt med tilskuere lørdag eftermiddag på Kløvermarken. (Foto: Finn Edvard)

Der var frisk vind og højt solskin samt Dansktop og nærliggende fest for fuld skrue, da Christiania (CSC) tog imod Kastrup i lørdagens kamp i serie 1.

Kastrup bragte sig foran ved Sebastian Steen, men udligningen til 1-1 kom fem minutter efter pausen, hvor værterne overtog mere og mere af spillet. Et kvarters tid senere bragte Oliver Vollmers-Hansen hjemmeholdet på 2-1, og det blev yderligere til 3-1 ved Youssouf Kofoed Badij.

Kort før tid kunne Kastrups Per Petersen reducere til kampens sluttresultat: 3-2 til Christiania.

Dragør nummer tre
Med nederlaget er Kastrup nu placeret på en femteplads, mens Christiania er nummer fire i serie 1, der føres af PI Fodbold og Viktoria.

Også Dragør spiller med i serien og er placeret på en tredjeplads – endnu med chance for oprykning til Københavnsserien. Dragør spillede i onsdags hjemme ov vandt 2-0 over Frederiksholm fra Sydhavnen.

Dragør møder næste gang Jægersborg på udebane tirsdag 2. maj kl. 20, mens Kastrup spiller lørdag kl. 14 hjemme mod Hellas fra Valby.

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »