Tårnby Skøjteklub modtager donation på 40.000 kr.

SPORT: Spar Nord Kongelundsvej har – på vegne af Spar Nord Fonden –  overrakt en donation på 40.000 kroner til Tårnby Skøjteklub. Donationen skal gå til forlængelse af skøjtesæsonen, så de unge kan få endnu mere glæde af foreningens aktiviteter.

Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej, overrækker de rare penge til repræsentanter fra skøjteklubben.

Med det økonomiske skulderklap fra Spar Nord Fonden søger Tårnby Skøjteklub at forlænge deres sæson, når isen lukker ned. Ønsket er at skabe andre aktiviteter for foreningens unge medlemmer, indtil de igen kan komme på is midt august.

“Vi er meget glade for den økonomiske støtte fra Spar Nord Fonden, som i stor grad bidrager til, at vi kan skubbe vores ambitioner med foreningen i den helt rigtige retning. I TSK lægger vi stor vægt på det sociale sammenhold og har masser af aktiviteter både på og uden for isen – for både skøjteløbere og deres familier. Med donationen kan vi således bygge videre på vores fundament, og det er vi utroligt glade for,” fortæller Brian Skibby, formand for Tårnby Skøjteklub.

Glad for at bidrage
“Som lokalbank er vi glade for at kunne bidrage til et sundere lokalsamfund med et rigt foreningsliv. Tårnby Skøjteklub tilbyder både børn, unge og voksne i lokalområdet nogle spændende samt lærerige aktiviteter både på og uden for isen. Det er sådanne tiltag, der præger vores samfund positivt, og det er vi glade for at støtte op om, fortæller Sebastian Tiedgen, afdelingsdirektør for Spar Nord Kongelundsvej.

Tårnby Skøjteklub er stiftet 10. maj 1985 til gavn og glæde for alle, som har lyst til at løbe på skøjter, og med et ønske om at lære så mange som muligt kunsten at løbe på skøjter – både børn, unge og voksne.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »