Korsvejens Skole fejrer 100 år

HUSKER DU VOR SKOLETID: Har du gået på Korsvejens Skole? Så er det nu, du skal finde dit klassebillede frem fra gemmerne og ringe til dine gamle skolekammerater. For I er, sammen med nuværende elever, forældre og lærere, inviteret til stor fødselsdagsfejring i anledning af skolens 100-års jubilæum.

Korsvejens Skole fejrer 100 års jubilæum.

“Korsvejens Skole fylder 100 år. Det skal fejres med manér og med alle dem, der har haft deres daglige gang på skolen igennem årene. Jeg håber, at rigtig mange tidligere elever kommer til den store fejring, og at dagen bliver et glædeligt gensyn med deres gamle skolekammerater og lærere. Jeg ved, at eleverne på skolen har gjort klar til en stor fest med deres traditionsrige MGP, og at de i anledning af jubilæet har været med til at skabe en jubilæumsudstilling. Det glæder jeg mig til at opleve”, siger borgmester Allan S. Andersen, der holder tale til jubilæet.

Taler og sang
100-års jubilæet bliver fejret tirsdag den 16. maj fra kl. 15.00-19.30 på skolen. Her vil der være taler, fællessang og boder med aktiviteter og mad. Det traditionsrige Korsvejen Skole MGP løber ligeledes af stablen, og rundt om på skolen udstilles elevprodukter fra skolens temauge i april: “Korsvejen gennem 100 år”. Her vil du blandt andet kunne opleve et stort kunstværk i træ, der forestiller en stor lagkage, som eleverne har lavet i fællesskab i anledning af skolens 100-års fødselsdag.

Ekstra stor fejring
Korsvejens Skole inviterer hvert år til fødselsdagsfejring, hvor deres traditionsrige Korsvejen Skoles MGP bliver holdt. Skolens elever optræder klassevis med sange, de selv har komponeret og skrevet, og vinderen bliver fundet ved slutningen af arrangementet.

I anledning af 100-års jubilæet er programmet for dagen noget helt særligt i år. Her vil du foruden den store MGP-konkurrence blandt andet kunne høre jubilæumstaler ved borgmester Allan S. Andersen, skoleleder Hanne Larsen og skolebestyrelsesformand Martin Lønborg, og på dagen vil en ny sang for Korsvejen, som skolens musiklærere har skrevet, blive spillet for første gang.

Tidligere skoleleder, Grethe Birck, har været redaktør på et 100 års jubilæumsskrift for Korsvejens Skole, som vil kunne købes på dagen eller ses online efterfølgende.

Hvis du er tidligere elev eller ansat kan du gå i festsalen, som bliver mødested for tidligere årgange. Korsvejens Skole opfordrer til, at du medbringer dit gamle klassebillede, så du nemt kan finde din gamle årgang.

Program
Kl. 15.00     Velkommen og fællessang v/skolens personale
Kl. 16.00     Festtale ved borgmester Allan S. Andersen
Kl. 16.15     MPG, Korsvejens musikkonkurrence. Årets tema: Korsvejen gennem 100 år
Kl. 17.45     Tale ved skolebestyrelsesformand, Martin Lønborg
Kl. 18.00     Musikunderholdning, afsluttes med afsløring af vinder af MGP 2023
Kl. 19.00     Fælles fødselsdagssang for Korsvejens Skole

Læs mere på Korsvejens Skoles hjemmeside her Korsvejens Skoles 100-års fødselsdag

Seneste artikler

 

Fik du læst?