Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Skøn 2-vær. med altaner og kig til vandet

Lys og delevenlig 2-værelses med kig til Øresund og 2 altaner

Lejligheden har et skønt lysindfald og en flot udsigt til både den grønne gård, samt parken og kirken på modsatte side. Herfra har du for altanen udsigter ned til Amager Strand og Øresund.

En god og veldrevet ejerforening, hvor man løbende har vedligeholdt ejendommen.

Indretningen:
Lejligheden har en god for­de­lings­en­tré med adgang til alle lejlighedens rum. Dejligt stort badeværelse med badekar og plads til håndklæder og opbevaring. Dejligt soveværelse med masser af skabsplads samt seng med sideborde og udgang til lille altan mod vest og kig til den hyggelige gård.
God stue med plads til både so­faar­ran­ge­ment og spiseafdeling, hvor lejlighedens store altan med morgen og formiddagssol.

Dejligt køkken med opvasker og vaskemaskine samt god bord- og skabsplads.

Ejendommen:
Klassisk rød­sten­se­jen­dom fra 1935 med par­ke­rings­mu­lig­he­der lige nede foran. Brugsret til hyggelig gård med borde bænke, grill og små hyggekroge.
God beliggenhed tæt på byen, natur, vandet og indkøb samt den hyggelige park lige rundt om hjørnet med boldbane og en hyggelig legeplads. Buslinje og Metro st. tæt på fører dig direkte ind til byen på 10 min. samt Amagerbrogade med hyggelige caféer, bageri og hyggelige butikker.
Boligen ligger desuden godt 2 kilometer fra KUA, 1,5 kilometer fra Amager Strandpark og 4,5 kilometer fra Rådhuspladsen.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

SE MERE AF BOLIGEN HER

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 22300 København S
Tlf. 32 55 00 01