Festlig fødselsdag i Filips Kirke

FØDSELSDAG: Filips Kirke fejrede i weekenden 99 års fødselsdag med flot festgudstjeneste for hele familien, korsang og fødselsdagsfest for både børn og voksne.

Sommerkoret – smukke sange i haven. (Fotos: Lene Dam Jørgensen)

 

Af Lene Dam Jørgensen

Dannebrog blafrede lystigt i weekenden, da Filips Kirke på Kastrupvej havde inviteret til festgudstjeneste for hele familien og fødselsdagsfest for børn og voksne. Filips Kirke kan i år fejre 99 års fødselsdag, og igen i år blev kirkens fødselsdag fejret med stor fest.

Steg til vejrs
Det startede med en festlig familiegudstjeneste med Rikke Vanggaard og dukken ”Kirkemus” talte fra prædikestolen til manges morskab. Der var smuk sang ved kirkens kor.

(Artiklen fortsættes undet billedet)

Mange var mødt frem for at fejre kirkens fødselsdag.

Filips Kirke var fyldt med røde balloner, hvor der stod tillykke langs kirkebænkene i hele kirken. Efter gudstjenesten skulle en person ved hver kirkebænk tage en ballon med udenfor og slippe dem løs – og der var mange balloner og så flot ud, da de steg til vejrs med deres røde farver.

(Artiklen fortsættes undet billedet)

Dejlig lagkage til alle gæsterne

Der var stor fødselsdagsfest bagefter i Filips Kirkes have. Her sad folk ved bordene og snakkede hyggeligt sammen, og der var en rigtig god stemning. Der var omkring 50 mennesker, og der blev serveret flæskesteg med kold kartoffelsalat. Det var jo fødselsdag, så til stor glæde for de fremmødte var der også velsmagende lagkage.

(Artiklen fortsættes undet billedet)

Festlig udsmykning i kirkerummet i anledning af fødselsdagen.

Under fødselsdagsfesten i haven var der også underholdning. Blandt andet sang ”Sommerkoret” sang smukke sange, og et medlem af kirkekoret underholdt også med smuk sang.

På selve kirkepladsen var der sjov for de yngre. Der var spejderaktiviteter, og der blev bagt pandekager. Derudover var det også muligt at se den smukke udsigt fra kirketårnet.

 

Seneste artikler

 
 

Fik du læst?

Rekordløb i sidevind og høj sol

Flere professionelle ryttere fra norske Uno-X besøgte i weekenden Amager. Den tidligere verdensmester Amalie Dideriksen kom direkte fra Belgien med friske topresultater, og løbet blev det hurtigste siden klubbens grundlæggelse

Læs mere »