Flotte veteranbiler i Dragør

BILER: På søndag 3. september holder Kulturzonen i Dragør på Nøragersmindevej sit årlige Veteranbiltræf for hele familien med veteranbiler. Der vil være levende swingmusik, mange flotte veteranbiler, tegnekonkurrence for børn og kåring af de tre flotteste veteranbiler.

Flotte veteranbiler på søndag i Dragør

 

Af Lene Dam Jørgensen

På søndag 3. september fra kl. 11.30 til 15.30 holder Kulturzonen i Dragør på Nøragersmindevej årets Veteranbiltræf for hele familien i samarbejde med Spar dæk. Der vil være levende swingmusik med Engine Swingers, mulighed for at købe mad og drikke  – og ikke mindst at se de mange flotte veteranbiler.

Dagens tre flotteste veteranbiler skal kåres, og alle får en stemmeseddel. Ejerne af veteranbilerne behøver ikke at tilmelde sig, men kan bare komme med veteranbilerne fra kl. 10.30 til 12.00 på plænen på Nøragersmindevej.

Tegnekonkurrence for børn

Der er tegnekonkurrence for børn op til 12 år, og kl. 14.30 kåres vinderen af konkurrencen og en præmie vil blive overrakt. De tre flotteste veteranbiler kåres også, og der vil blive overrakt præmier af Tårnbys borgmester Allan S. Andersen.

Hele arrangementet er gratis, og det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

 

Seneste artikler

1. B har sammen med 4.000 andre unge slået lejr på Bornholm. Foto: Tårnby Gymnasium & HF.

Folkemøde og folkefest

1. B fra Tårnby Gymnasium & HF deltog i Folkemødet på Bornholm, hvor demokrati og dialog var i fokus. Eleverne fik her, ud over muligheden for selv at lytte til og deltage i debatter, chancen for at møde politikere ansigt til ansigt.

 
 

Fik du læst?