Gospelfest med liv og glæde

MUSIK: Amager Gospelkor med den tidligere X-faktordeltager Laura Kjærgaard som musikalsk leder fyldte i weekenden Gospel Fellowship med glæde og gospel, når det er bedst.

Amager Gospelkor på besøg i Gospel Fellowship

 

Af Lene Dam Jørgensen

I weekenden fyldte Amager Gospelkor med Laura Kjærgaard som musikalsk leder, Gospel Fellowship på Frederiksberg Allé med. Korets leder huskes nok af mange fra hendes medvirken i X-faktor.

Fest med gospel
Der var lagt op till fest, da publikum  kom og det blev en flot fest med gospel, når det er bedst. Laura Kjærgaard sammen med de entusiastiske sangere med kraftige stemmer, energi, indlevelse fik næsten taget til at lette helt fra begyndelsen.

Der blev budt på blandt andet lagkage og kaffe og te, ogå så var der ellers koncert med Amager Gospelkor sammen med gospelkoret Joyful Gospel Voices.

Spisning efter koncerten
Efter koncerten talte det nye bestyrelsesmedlem i The Gospel Fellowship, Ruth Cilwik, ud fra årets tema “Åndens Frugt”. Derefter var der hyggelig fællesspisning, hvor der blev serveret gode frikadeller. Der var også tænkt på vegetarerne, så der var også grøntsagsfrikadeller.

Energi, indlevelse og fællesskab
Amager Gospelkor startede i Købnerkirken i 2006 som en selvstændig del af kirken. Koret startede med 30 sangere, men der kom hurtigt flere til. Lige siden har Amager Gospelkor været en fast del af Købnerkirkens ugentlige aktiviteter og består nu af 135 sangere. Koret er kendt for stor energi, indlevelse og et godt fællesskab.

Koret øver hver tirsdag i Købnerkirken i Shetlandsgade.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »