Kastrup i top efter målfest i Dragør

FODBOLD: For anden runde i træk løb Dragør ind i et stort nederlag – denne gang til Kastrup, der vandt lørdagens kamp 3-6

Det var Kastrup, der var først på bolden i lørdagens kamp. (Foto: Finn Edvard)

Kastrup er strøget helt til tops i fodboldens serie 1 efter. en flot sejr i lørdagens udekamp i Dragør: Hele 3-6 lød sejren på – efter stillinger på 2-2 og 2-6. Kastrup tillod sig endda at brænde et straffespark.

Med sejren er Kastrup flot i spidsen for serien med 25 points foran Bispebjerg med 21. Herefter kommer Fælledklubben HB med 18 og derefter Dragør på fjerdepladsen med 17.

“Amager-serien”
Serie 1 er en rigtig “Amager-serie” med hele tre andre klubber fra øen: Christiania, Øresund og IF Føroyar, der alle holder til på Kløvermarken. IF Føroyar er på syvendepladsen, mens CSC ig ØKF er henholdsvis nummer 12 og 13, mens Rødovre på 14.pladsen er på sidsteplads.

Kastrup, der ligger godt til oprykning til Københavnsserien nu – hvor klubben også mindst hører hjemme – spiller næste gang lørdag 14. oktober kl. 14 hjemme mod Nørrebro og er noget nær storfavorit.

Dragør skal også spille lørdag 14. oktober – de gule spiller på udebane kl. 12 mod Frederiksholm og kampen spilles på banerne i Valby Idrætspark.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »