Spændende portrætter i Dragør til fordel for Ukraine

KUNST: I efterårsferien i dagene fra lørdag 14. til søndag 22. oktober inviterer Peter Bøgelund til en portrætudstilling med over 100 af sine portrætter i den gamle værftshal på havnen i Dragør.

Peter B’gelund med sin tegning af den ukrainske præsident og den ukrainske ambassadør, Vydoinyk Mykhailo.

I år er Peter Bøgelunds udstillingen dedikeret 100 pct. til støtte for det humanitære arbejde i Ukraine. Alle de udstillede portrætter kan således erhverves ved, at man donerer et beløb, som går ubeskåret til Ukraine.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hans V. Bischoff (1932-2021)

Den ukrainske ambassadør, Vydoinyk Mykhailo støtter op omkring udstillingen og indsamlingen, og han takker på forhånd for den hjælp, den medfører. Repræsentanter fra den ukrainske ambassade i Danmark vil også besøge udstillingen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Johannes Møllehave (1937-2021)

“Og man er selvfølgelig meget velkommen på udstillingen – også uden føle sig forpligtet til at give en donation,” siger Peter Bøgelund.

Udstillingens hovedtema er danske koryfæer inden for musik, skuespil, litteratur, videnskab og TV.

Der åbnes med offentlig fernisering lørdag 14. okt. kl. 11 til 17, hvor man vil kunne smage et lille udvalg af ukrainske vine. Udstillingen er åben med gratis entré fra kl. 11 til 17 hver dag.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »