Masser af skæg og ballade for børn i efterårsferien

FERIE: I efterårsferien er der FerieCamp for børn og unge på Vestamager og Østamager. Her får de sjove, udfordrende og lærerige oplevelser. Der er noget for enhver smag.

Der er ingen børn på Amager, der behøver kede sig i efterårsferien.

Af Lene Dam Jørgensen

Vi har taget hul på efterårsferien, og fra mandag 16. til og med 20. oktober er der FerieCamps med et væld af spændende og sjove kultur- og idrætsaktiviteter for københavnske børn og unge mellem tre og sytten år på blandt andet Amager.

Venskaber og trivsel
”På FerieCamp kan man opleve nogle af de mange ting, jeg ønsker, København skal have meget mere af hele året. For København skal være børnekulturhovedstad. Igennem FerieCamp-aktiviteter kan man opleve det helt særlige, som kulturen og foreningslivet kan bidrage med. Det giver nye venskaber, udfordrer børnene, gør dem mere nysgerrige, og vigtigst af alt øger det trivslen. Det skal vi have meget mere af”, siger Mia Nyegaard, der er kultur- og fritidsborgmester i København.

Feriecamp i Amager Vest
I Københavns Trampolinklub på Englandsvej 61   er det mulighed for at komme og spille fodbold med Fremad Amager. Børn fra seks til fjorten år lærer at træne spark, spille kamp og have det sjovt. Mødestedet er foran hovedindgangen, og det finder sted mellem kl. 13 og 15.

Børn og unge har også mulighed for at komme og springe med på Københavns Trampolinklubs trampoliner.

Også danse
Interesserede kan også deltage i dans Hip Hop hele dagen til god musik. Alle kan være med, og børn og unge fra tre til 14 år lærer nye koreografier hvor de helt sikkert får smil på læben. Mødestedet er her i forhallen til Sundby Idrætspark.

Sport Stacking
Der er også mulighed for at prøve kræfter med sport stacking Københavns Sport Stacking Klub (KSSK). De kan stable kopper og bygge det højeste tårn eller slå de dygtige instruktørers egen tid. Børn og unge lærer mange teknikker og bliver hurtig på fingrene. Alle kan være med.

FerieCamp Amager Øst
Shin-to Shotokan Karate-do i Holmbladsgade 71 inviterer til FerieCamp. Børn og unge kan her prøve Kali, der holdes af foreningen Kilos. Kali er en kampsport, hvor der bruges “våben”/pinde til at lave sekvenser med slag, hvor alle kan være med.

Interesserede kan også prøve den brasilianske kamport Capoeria med dygtige instruktører fra foreningen Senzala. Der øves sekvenser, hvor alle kan være med til god musik.

Karate og kampsport
Shin-to shotokan karate-do laver karate, hvor børn og unge kan komme og være med. Der er dygtige instruktører og der øves både slag, spark og alt andet inden for karateundervisning.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Kom og vær med – der er ferieCamp

Børn og unge kan også lære, hvordan kampsport kan laves på gulv til gulvkamp. Her øver de forskellige teknikker og der er muligvis kamp mod hinanden. Alle kan være med uanset størrelse og alder.

Selvforsvar
Man kan også prøve kræfter med selvforsvar med selvforsvarsklubben Aiki-do ju-jitsu. De lærer teknikker og der bliver også snakket om selvforsvar som kampsport.

Det er gratis at deltage på alle FerieCamps.

Det anbefales selv at have madpakke og drikkedunk med. Deltagerne skal have tøj med eller på, som passer til aktiviteterne og huske at have et telefonnummer til en forælder med.

Læs mere om tid og sted på feriecamp.kk.dk.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?