Leg med drager og fugle

WEEKEND-SJOV: Naturcenter Amager Strand inviterer børn og deres voksne til drageværksted og fugleture på Amager Strand lørdag 28. og søndag 29. oktober 

Kom og vær med hos Naturcenter Amager Strand

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 28. og 29. oktober fra kl. 10 til 15 inviterer Naturcenter Amager Strand på Øresundsstien 7 børn og deres voksne på drageværksted og fugleture.

Byg din egen drage
Børn kan bygge en farverig og lynhurtig drage, som de kan ride på vinden med på Amager Strand. Naturcentret har lavet et drageværksted på naturcenteret og fyldt lageret op med materialer, så børnene kan bygge den flotteste og hurtigste drage på stranden.

Fugleture med familien

På Naturcenter Amager Strands guide fugleture, der er hele weekenden fra kl. 12.30 til 14, kan børn og voksne komme helt tæt på fuglene.  Underviserne tager interesserede med ud og undersøger forskellige fugle. Hvad gør en fugl til en fugl? Hvordan ser man forskel på fugle? Og hvilke spor kan man finde fra fugle i strandens natur?

Find årstidens fugle
Deltagerne får mulighed for kigge efter årstidens fugle med kikkert og de spor, de har efterladt sig på Amager Strand. Børn og voksne får også mulighed for at undersøge døde og udstoppede fugle, mens de lærer om fuglens særlige kendetegn.

Det koster 50 kroner at bygge sin egen drage og 50 kroner at deltage i fugleture.  Fugleturene kræver tilmelding.

Der vil være kaffe, te og kakao til 10,-

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »