Lækkerier på Skottegårdsskolen

BAG SELV: På Skottegårdsskolen i Kastrup kan interesserede torsdag 2. november lære at lave vandbakkelser.

Lær at bage lækre kager

Torsdag 2. november kl. 17.30 kan interesserede lære at lave vandbakkelser på Skottegårdsskolen på Saltværksvej 65 i Kastrup.

Vandbakkelser kan være svære at lave, men her lærer deltagerne teknikken om, hvordan en vandbakkelse skal koges, og hvordan den fine mørdej, der skal til for at fuldendes den lækre mariebolle, kan laves.

Erfaren bager
Underviser er konditor Susanne Michelsen. Hun har været i mesterlære på Amagerbrogade i et gammeldags bageri, hvor alt blev lavet fra bunden. Susanne købte sit første bageri på Amager i 2003, da hun var 25 år. Det hed Min Bager og i 2017 åbnede hun Mit Konditori, der også lå på Amager. Susanne har siden været produktudvikler og udviklet kager og brød i mange kantiner.

Susanne har desuden undervisningserfaring fra ungdomsskoler, hvor hun har undervist unge.

Det koster 325 kroner at deltage. For arbejdsledige, efterlønsmodtagere og pensionister i Tårnby er prisen 244 kroner. Alt er inklusive udgifter til råvarer. Interesserede skal tilmelde sig på AOF’s hjemmeside.

Seneste artikler

 

Fik du læst?

Lene bekæmper mobning

MOBNING: 43-årige Lene Lykkegaard fra Amager arbejder hos Red Barnet med mobning, trivsel og ensomhed og fortæller om mobning i skolen. Af Lene Dam Jørgensen

Læs mere »