Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Skøn villa med stort køkken-alrum og solrige terrasser

 

Velholdt og ind­flyt­nings­klar villa lige ved Fælleden og Pil­e­gårds­sko­len

I det rolige og børnevenlige Pilegårds kvarter ligger Egtvedvej 8. Boligen rummer 143 m2 bolig, 22 m2 på 1. sal med 2 gode opholdsrum (ikke godkendt til beboelse) samt en skøn aflukket baghave med hyggekroge og solrige terrasser.
Bygning 2 på BBR indeholder en stor garage som er omdannet til hygge/ungdoms rum samt en isoleret værk­steds­byg­ning på samlet 40 m2. Derudover et mindre redskabsskur i baghaven.

Villaen ligger på en rolig stikvej i et af Amagers mest attraktive kvarterer, hvor mange børnefamilier med god grund vælger at bosætte sig. Beliggenheden er som skræddersyet til familien med nærmeste børnehave ”Ryumgård” 950 meter fra huset samt 1,8 km til Pil­e­gårds­sko­len. En af øens bedste skoler, som også har tilhørende svømmehal og boldbaner. Når klokken ringer ud, kan den populære ungdomsskole, flere fritidsklubber og Amagerhallens mange andre sportstilbud nemt nås på cykel.
Boligen fremstår velholdt og ind­flyt­nings­klar med god entre med nyanlagte klinker, dejligt bryggers og fyrrum med naturgasfyr der er 3 år gammelt samt velholdt badeværelse med vindue og gulvvarme, 2 gode soveværelser og et stort køkken-alrum med gulvvarme og stue i ét med plads til hele familien og mange gæster. Det er ligeledes fra køkkenet at forhaven og den store træterrasse nemt kan indtages til alle måltiderne. Fra stuen er der direkte udgang til den lille terrasse og den skønne solrige have, hvor sommeraftnerne kan nydes.

Sælger oplyser, at der i det mindste værelse med walk-in kan indrettes med enten et ekstra værelse med dør fra stuen, et gæstetoilet eller et nyt badeværelse i forbindelse med kontoret.
Der er velassorterede hand­le­mu­lig­he­der i Spar, Coop 365, kommende Lidl, Vestamager centret og Rema 1000 og når større indkøb skal klares, så ligger Fields i kort cykelafstand herfra og samler alle de bedste butikker, spisesteder og biograf under samme tag.

Med denne adresse følger også nem adgang til Fælleden og Naturcenter Amager som er et stort og delvist fredet naturområde med velanlagte stisystemer, der tager jer igennem den frodige natur, hvor I også kan opleve et rigt dyreliv.
En bedre beliggenhed skal I lede længe efter, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så kan hovedstadens midte nås på mindre end tyve minutter i bil og der er blot 6 min. på cykel til nærmeste metro.

Hjerterummet er det store køkken-alrum med køkken-ø med masser af skabs- og bordplads.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01