Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Glimrende beliggenhed midt i “Det Islandske Kvarter” – ca. 200 etagemeter inkl. tag-etage + anneks

 

Fornøjelsen er i den grad på vores side når vi nu skal til at præsentere denne skønne ejendom men måske skal vi i virkeligheden starte et helt andet sted; nemlig med en beskrivelse af kvarteret der i daglig tale går under betegnelsen ”det islandske kvarter”.

Og man forstår så udmærket hvorfor dette kvarter ligger helt i toppen på po­pu­la­ri­tets­ska­la­en når I skal finde placeringen for jeres kommende hjem for de næste mange år for meget flottere gader og alléer kan nærmest ikke opdrives for penge herude på vores skønne ø!

Gå igennem kvarteret og fornem selv historiens vingesus når I passerer den ene imponerende ejendom efter den anden. Stop op og tag et hvil under det store kastanjetræ på Ka­stanje­plad­sen eller gå forbi og betragt værket ”Klaus Rifbjerg var her” som grun­de­jer­for­e­nin­gen tog initiativ til og præsenterede i 2019. Det var nemlig lige præcis i dette kvarter forfatteren slog sine folder igennem barndommen.

Tag dog ikke fejl til trods for den rolige beliggenhed og idylliske stemning for beliggenheden er i dag central og omkring kvarteret finder I alt hvad den moderne børnefamilie skal bruge hvad angår ind­købs­mu­lig­he­der, caféer, restauranter, spe­ci­al­for­ret­nin­ger, trans­port­mu­lig­he­der og i bund og grund bare en nærhed til City der er helt optimal hvis man arbejder i København. Skoler og institutioner findes også i nærmiljøet og så skal man vel ikke bruge meget mere vel?

Ejendommen er beliggende på Breidablik Allé og her i nr. 7 finder man denne flotte og charmerende bolig beliggende på en skøn og ugeneret grund. Huset er opført i 1923 og senere tilbygget i 1978 således, at huset i dag indeholder 163 m2 bolig hvortil der yderligere er et soverum (ej godkendt til beboelse) på det gamle spidsloft. Her er ca. 25 m2 (jf. sælgers oplysninger) at gøre godt med, det står rigtig flot og der er også ført varme herop. Udover skur og ter­ras­se­over­dæk­ning får man desuden også et glimrende anneks som er bygget i 2018 og fremstår med gulvvarme – ideelt til overnattende gæster eller teenageren.

Husets entré byder på fin plads til sko og overtøj og præsenterer sig på fineste vis med det flotte trappeløb til 1. salen. I stueplan finder man meget stort stuemiljø som smart er opdelt via rumdeler i dag og de store stuer står i åben forbindelse til køkkenet. Herfra er der udgang til bryggers ligesom der er nyere etableret badeværelse. Fra stuen i øvrigt, er der via skydedør udgang til den skønneste overdækning og den lukkede baghave.

På 1. salen finder man repos, to store soveværelser, badeværelse med brus samt endnu et mindre værelse der i dag fungerer som trapperum til spidsloftet som i dag benyttes som soverum. Her er ført varme op og derudover er der et fantastisk lys og udsigt.

I sandhed en skøn og rummelig bolig beliggende på en af de absolut bedste adresser på Amager.

Velkommen til det islandske kvarter.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med.

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01