Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Charmerende villalejlighed tæt på by, strand og Metro!

 

Vi har hermed den store fornøjelse at kunne præsentere jer for denne helt igennem fantastiske ideelle anpart beliggende på Genuavej i Italiensvej-kvarteret. Her er bor man helt roligt i et af de absolut bedste villakvarterer på Amager med gåafstand til Amager Strandpark, Metro, indkøb, bør­ne­in­sti­tu­tio­ner, skole, fitness og cafeliv.

Selve lejligheden er placeret på 1. sal og man kommer op til lejligheden via den fælles indgang, hvor man på 1. salen møder stor repos til opbevaring af sko og overtøj, så man slipper for at have det inde i selve lejligheden. Lejligheden indeholder først og fremmest moderne badeværelse i beige nuancer med væghængt toilet, separat brus og pænt vaskeskab. Et hyggeligt børneværelse i fin størrelse samt et godt for­æl­dresove­væ­rel­se med plads til både dobbeltseng, klædeskab, puslebord eller hvad man har behov for. Soveværelset er placeret i forlængelse af dagligstuen og her er franske døre, som giver lys og får det til at virke endnu større. Dagligstuen er placeret i midten af lejligheden med brændeovn og i åben forbindelse med køkkenet. Der er en skøn atmosfære i hele lejligheden og her oser af charme. Køkkenet er indrettet med hvide låger, træbordplade og godt med bordplads. Bag køkkenet findes lejlighedens hjerte – nemlig tilbygningen, hvor lyset vælter ind fra alle sider og man har et flot view over villaområdet. Det er et fantastisk rum med loft til kip og som indbyder til samvær og familieliv. Sælger har placeret spisestuen, hjemmekontoret og ”lege-hjørnet” herude og det fungerer fantastisk. Man kan også nemt opdele rummet og skabe et ekstra værelse, da der allerede er to indgang til rummet – se billeder og plantegning. Til lejligheden hører også et stort loftrum, som man oplagt kunne udnytte til nogle store hemse/gæsterum eller andet. En god og ekstra mulighed for at optimere lejligheden og præge den i egen retning.

Huset, hvori anparten er beliggende på 1. sal, er opført i 1924 i røde sten og rødt tegltag. Det charmerende hus er beliggende på en skøn grund, hvor man har fælles indgangsparti og cykelparkering, men derudover er haven opdelt, således man har eksklusiv brugsret til hver sin have. Haven er super hyggelig med frugttræer, plads til leg, gode solkroge og flisebelagt terrasse til som­mer­af­te­ner­ne. Derudover er der et isoleret skur til opbevaring. Der er egen vaskeplads i kælderen.

En sjælden udbudt villalejlighed, som bare skal opleves!

Skynd dig at book en fremvisning eller tilmeld dig et af vores åbent-hus-arrangementer.

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01