Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Ind­flyt­nings­klar bungalow med 170 etagemeter midt i det græske kvarter

Her på Æginavej midt i det skønne græske kvarter finder I jeres kommende bolig hvis I vel at mærke ikke har tid og lyst til renoveringer og reparationer men derimod er livsnydere som ønsker en ind­flyt­nings­klar bolig i et fantastisk kvarter.

Og kvarteret er nemlig lige præcis et fantastisk et af slagsen med godt naboskab og her er en glimrende grun­de­jer­for­e­ning der afholder fastelavn for kvarterets børn samt sommerfest. Man kan endda leje borde og stole og andet tilbehør hvis man skal holde fest i privaten.
Ellers byder kvarteret på rolige og børnevenlige villaveje og som noget ganske særligt, så finder man flere grønne åndehuller rundt omkring i kvarteret hvor ungerne kan mødes med deres venner til boldspil eller leg.

I umiddelbar nærhed finder man indkøb og transport på Amagerbrogade ligesom man kun er ti minutter på cykel fra Amager Strand og Metro på Hedegaardsvej. Derudover er områdets gode folkeskole Gerbrandskolen samt flere bør­ne­in­sti­tu­tio­ner også i umiddelbar nærhed af huset.
Ejendommen er en yderst velbeliggende bungalow på i alt 170 etagemeter – 85 m2 oppe og 85 m2 nede – og har med den lyse højloftede og istandsatte kælder mange muligheder for børnefamilien.

Og det er ikke så lidt der er sket ved ejendommen siden nuværende ejere overtog huset for ca. 5 år siden. I flænge kan nævnes; Nyt køkken/alrum med køkken fra ”Rotpunkt” inkl. nye hårde hvidevarer, nye El­in­stal­la­tio­ner, ny indkørsel samt terrasse med udekøkken med vand og el (alt dette i 2018). Herudover hul­mur­si­so­le­ring, nyt fyr og rørføring, nye el­in­stal­la­tio­ner i kælderdelen, ny hovedtrappe samt uden­dørs­be­lys­ning i tagudhæng (2019). Der er installeret BWT-filter, kommet ny vaskemaskine og tørretumbler samt lagt rullegræs i haven (2020). Helt nyt badeværelse med gulvvarme i stueplan (2021) og endelig er der kommet nyt badeværelse med gulvvarme i kælderen, huset er pudset op og alle døre samt vinduer er skiftet til 3-lags med solfilm (2022).

Nu bør man i hvert fald ikke være i tvivl om, at der er brugt tid og penge på denne skønne ejendom.
Huset byder på en lys og god ruminddeling bestående af for-entré og herefter fordelingsgang der giver adgang til to fine værelser, lækkert badeværelse, opholdsstue med glidende overgang til spiseplads i forbindelse med det lyse og flotte køkken. Fra stuemiljøet er der udgang til den meget store træterrasse med udekøkkenet man uden tvivl kommer til at bruge det meste af sommeren når vejret tillader det.

Kælderdelen fremstår ligeledes lys og med en glimrende loftshøjde. Hernede finder man bryggers/vaskerum, flere gode disponible rum med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der samt endnu et lækkert badeværelse. Har man lidt større børn kunne man sagtens forestille sig, at kælderen hurtigt bliver indtaget af teenageren.

Ude som inde ”spiller” dette hus bare og sammenholdt med den skønne have og den fine beliggenhed så er dette klart huset I skal stoppe forbi og tage et kig på hvis I er på jagt efter familiens nye bolig.

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01