Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Skøn villalejlighed i Det Engelske Kvarter med nedgang til vestvendt have

Nu udbydes denne skønne 3-værelses villalejlighed i stueplan i det Engelske Kvarter
Boligen er beliggende på en stille sidevej med direkte udgang fra stuen til terrasse og haven mod vest.
Her ligger du ugenert for trafik og i et yderst børnevenligt område. Boligen ligger centralt placeret ift. metro, indkøb, dag­in­sti­tu­tio­ner samt skole. Endvidere har du Amagerfælled og Naturcenter Amager kun en kort cykeltur fra boligen, ligesom København City også kun er 15 min. væk på cykel.

Du bydes velkommen i boligens for­de­lings­en­tre, herfra har du adgang til husets 2 værelser samt badeværelse. Badeværelset er af nyere dato og opført i smagfulde og lækre materialer med væghængt toilet og sep. bruseniche. Det største af de 2 værelser har god sengeplads, masser af op­be­va­rings­plads, – i dag er hele den ene væg indrettet til opbevaring, endvidere vil man uden problemer kunne gøre plads til et arbejdshjørne i rummet. Det andet værelse er oplagt til børneværelse eller kontor.

Videre fra entreen kommer du til en god regulær stue med brændeovn, brændeovnen giver en hyggelig og god atmosfære til de kolde vin­ter­af­te­nener. Fra stuen har man udgang til en hyggelig terrasse hvorfra man har nedgang til den store og solrige have, her er der rig mulighed for at familien kan nyde solen og et godt måltid mad på terrassen mens børnene leger i haven. Haven gemmer på gamle frugttræer, et stort magnoliatræ og et nyere legehus.
Endelig kan man opleve fantastiske solnedgange fra den udendørs terrasse og stuen hele året.

Køkken/alrummet er boligens hjerterum, her har du en fantastisk atmosfære og flotte stuklofter. Der er morgensol og lys hele dagen fra de store vinduespartier, samt masser af plads til at holde store mid­dags­sel­ska­ber.

I kælderen har man god op­be­va­rings­plads og eget rum til kontor, hobby/aktivitetsrum eller mulighed for at indrette sig med et ekstra værelse. I kælderen er der va­ske­fa­ci­li­te­ter, et ekstra badeværelse og separat tørrerum, som er delt med overboen, samt direkte udgang til den charmerende have.

Alt i alt en super charmerende bolig som bare SKAL ses, kontakt os i dag for en fremvisning af boligen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01