Ugens bolig præsenteres af EDC Poul Erik Bech Amager

Unik mulighed for at bo sammen i stort 2-familieshus

Velkommen til Amsterdamvej 18 hvor vi har den store fornøjelse, at kunne præsentere jer for en sjælden mulighed for at erhverve et stort 2-familieshus bestående af to gode separate lejligheder (ideelle anparter) på henholdsvis 102 m² i stuen og 97 m² på 1. sal. Hertil kommer stor kælder 102 m² samt en 2. sal som er inddraget til to gode disponible rum samt toiletrum. Rummene heroppe er ikke godkendt til beboelse men har i den grad sin berettigelse og fungerer i dagligdagen på lige fod med husets officielle bolig m².

Huset er opført i 1930, har været i de nuværende ejeres besiddelse de seneste 40 år og har undervejs fået flere gode og store opgraderinger.

Herunder skal især fremhæves nyt tag og undertag i 2012, nye kloakrør og højvandslukke i 2014 samt hul­mur­si­so­le­ring samt omfugning af huset samme ligeledes i 2014. Det skal også bemærkes, at der er lavet omfangsdræn i 2004 samt etableret stor terrasse og altan til lejlighederne i 2006.

Huset er beliggende på en skøn grund på 539 m² inkl. vej der er orienteret mod syd og uden direkte bagbo idet grunden grænser op til Ger­brand­sko­lens grønne areal. Haven har en glimrende størrelse og derudover hører der også garage til ejendommen ligesom der er plads til to biler foran ejendommen.

Via fællesopgang har man adgang til kælderen, de to lejligheder samt 2. salen. De to lejligheder er fuldstændig separate og byder mere eller mindre på samme planløsning. Således har man i hver lejlighed to store og lyse stuer, to gode værelser samt køkken og badeværelse. På 2. salen finder man de to gode disponible rum samt yderligere et toiletrum og i kælderen er der muligheder for opbevaring ligesom der er bryggers/vaskerum.

Beliggenheden er central og inden for få hundrede meter finder man transport- og ind­købs­mu­lig­he­der på Amagerbrogades lange handelsstrøg og hopper man på cyklen er der kun ca. 10 minutter til henholdsvis metro samt Amager Strandpark. Som før beskrevet så er områdets glimrende folkeskole bogstaveligt talt placeret i baghaven ligesom der er tilhørende bør­ne­in­sti­tu­tio­ner i forlængelse heraf – meget nemmere bliver det såmænd ikke.

Huset egner sig i høj grad som bolig for det gode vennepar eller som generationshus hvor børnefamilien kan flytte sammen med bedste­for­æl­dre­ne og dermed være tættere på børnebørnene i dagligdagen. Plads er her rigeligt af og vi ser frem til at vise jer, hvor meget denne skønne ejendom i grunden kan gøre for jer som familie.

Vel mødt på Amsterdamvej 18 i Sundbyøster.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

 

 

   

EDC Poul Erik Bech Amager

v/Poul Erik Bech

Sundbyvester Plads 2300 København S
Tlf. 32 55 00 01