Lørdagsværksted for børn

FOR BØRN: Børnekulturhus Ama’r inviterer lørdag 9. marts børn og voksne til lørdagsværksted med Dirk Natorp.  Her kan de tegne deres helt egen fantasifigur

Lav dine egne fantasifigurer

 

Af Lene Dam Jørgensen

Lørdag 9. marts fra kl. 10 til 14.30 inviterer Børnekulturhus Ama’r på Øresundsvej 8B børn og voksne til lørdagsværksted med Dirk Natorp. Her kan de tegne deres helt egen fantasifigur.

Alle kan være med
Der kan males små figurer, der er hentet ud af forskellige fantasiuniverser. Der bruges simple tricks og teknikker så alle kan være med. Det kommer der hurtigt et flot resultat ud af – figuren får deltagerne med hjem.

Børn og voksne øver sig på at blande farver, så hver figur bliver helt personlig. Der er både plads til at nørde detaljer eller fordybe sig med, hvad ens karakterer har af superkræfter. Der er figurer til alle, men deltagerne i lørdagsværkstedet er også velkomne til at tage deres egne med.

Det bliver en dag, der byder på kreative fordybelse og hyggeligt samvær.

Underviser i Børnekulturhus Ama’r
Siden februar sidste år har Dirk være tilknyttet Børnekulturhus Ama’r som freelance underviser. Han underviser og har malet figurer siden han var teenager. Dirk er inspireret af sin egen barndom i 90’erne. Gennem historiefortælling, kontraster og en helt detaljeret legende tilgang inviterer Dirk til workshop for både børn og voksne.

Det koster 40 kr. pr. person. Der betales for både børn og voksne, som deltager i værkstedet. Børn skal være sammen med en voksen. Det forventes også af de voksne, at de tager ansvar for deres børn, mens de er i Børnekulturhuset.

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »