Tag familien med i svømmehallen i påskeferien

TILBUD: Leg med LivredderPartruljen i Vestamager Svømmehal og lær om livredning

Leg med redningstorpedoer og lær mere mandag 25. marts

Det er vigtigt at kunne redde sig selv og andre i vandet, og derfor besøger TrygFondens LivredderPatrulje Vestamager Svømmehal i påskeferien.

Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove lege og udfordrende vandøvelser, hvor både børn og voksne kan være med.

Livredderne demonstrerer bl.a., hvordan man bruger udstyret i svømmehallens “Leg og Lær Livrednings-tårn”, og badegæsterne kan prøve at bjærge en livredningsdukke, padle på livreddernes rescue boards og meget andet.

Besøget skal øge opmærksomheden på livredning og forbedre sikkerheden og trygheden i vandet. Livredderne glæder sig til at møde badegæsterne, og alle er velkomne til at være med.

LivredderPatruljen besøger Vestamager Svømmehal den 25. marts kl. 14.30-16.30.

 

 

Seneste artikler

Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart

Eleverne i 1.g får et velfortjent hvil indenfor til Ørestad Gymnasiums sprogdag.

Sprogdag fylder Byparken

Det var koldt, men angiveligt sjovt og lærerigt, da eleverne fra Ørestad Gymnasium havde utraditionel sprogundervisning i Byparken.

 

Fik du læst?

Badebro på plads

Søvangs helt eget sjak af frivillige brobisser var sidste weekend på hårdt arbejde med at sætte den imponernede 279,1 meter lange badebro.

Læs mere »