Sjællandsmesterskaber i gokart

I den forgangne weekend summede Københavns gokartbane på Kraftværksvej af aktivitet, da gokartklubben LUG afholdt sjællandsmesterskaberne i gokart
Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.
Der blev kørt om sjællandsmesterskaberne på Københavns gokartbane på Kraftværksvej. Foto: TorbenStender.

Over lørdag og søndag dannede banen rammen om en spændende konkurrence, hvor 134 kørere i forskellige aldre og klasser dystede om mesterskabstitlerne.

Det var en solrig, men kølig weekend, hvor det velorganiserede arrangement flød problemfrit takket være de mange frivillige, der bidrog til, at alt kørte som smurt.

Lørdagens løb blev ekstra festligt med publikum bestående af familie, venner og gokart-entusiaster, som heppede på kørerne.

Søndagen derimod forløb uden tilskuere, men intensiteten og spændingen på banen var uændret.

Hver konkurrenceklasse blev afsluttet med en præmieoverrækkelse, hvor de tre bedste kørere fik overrakt flotte trofæer.

TM

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »