Jada debuterer i Tårnby på Grøn 2024

Popdronningen Jada er klar til at erobre de danske scener i sommeren 2024.
Foto: Nikolaj Gyldenløve.
Foto: Nikolaj Gyldenløve.

Tuborg og Muskelsvindfonden har netop annonceret, at Jada er en del af årets Grøn-turné, som i år begynder i Tårnby torsdag den 18. juli. Grøn-karavanen vil herefter besøge seks andre danske byer over de næste dage, inden showet vender tilbage til København med sidste koncert i Valby søndag den 28. juli.

Kendt for sine anmelderroste shows og smukke, følsomme tekster, forventes Jada at bringe en bølge af musikalsk energi og kærlighed til publikum.

Jada, der ikke havde mulighed for at optræde sidste sommer, ser frem til at vende tilbage til scenen på en festival, hun selv har elsket siden sin ungdom.

»Det er en fællesskabsfest, som jeg er så stolt af at skulle være en del af nu,« fortæller Jada. Hendes glæde ved endelig at kunne dele to års opsamlet musik og energi med sine fans er tydelig.

Siden sit gennembrud med debutalbummet »I Cry a Lot« i 2019, har Jada etableret sig som en central figur i dansk musik, og hendes tekster taler især til den unge generation. Hendes musik formidler budskaber om selvkærlighed og personlig styrke, hvilket gør hende til en vigtig stemme for mange unge.

Publikum kan forvente at synge med på hits som »Nudes«, som har over 12 millioner streams på Spotify, under koncerterne. Jadas musik har ikke kun fanget ørerne på fans over hele Danmark; den har også indbragt hende flere priser, herunder Danish Music Awards og P3 Guld – og hun har tidligere bevist sit værd på store scener som på Roskilde Festival og Smukfest og er blevet hædret flere gange som Årets Livenavn.

Med sin deltagelse på Grøn 2024 markerer Jada ikke kun et comeback til live-musikken men også en fortsættelse af hendes musikalske rejse, hvor hun bringer sit talent og sin passion til et bredere publikum. Fans kan se frem til en sommer fuld af musikalsk fordybelse og fællesskab med Jada som en af de lysende stjerner.

Ud over Jada vil man kunne opleve store danske navne som indtil videre tæller Blæst, Burhan G, Scarlet Pleasure, Tobias Rahim og TV·2.

 

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »