Flere udklækkede konfirmander

Der var ikke kun befrielsen, der blev fejret den 4. maj

Sognepræst Gitte Turin med konfirmanderne fra 8.D. Traditionen tro kastes buketterne i vejret som afslutning af ceremonien. Foto: TorbenStender.
Sognepræst Gitte Turin med konfirmanderne fra 8.D. Traditionen tro kastes buketterne i vejret som afslutning af ceremonien. Foto: TorbenStender.

I lørdags, den 4. maj, var det elever fra Nordstrandskolens tur til at blive konfirmeret.

I Store Magleby Kirke var det sognepræsterne Julie Kaas og Gitte Turin, der tog imod konfirmanderne fra 8.E, 8.D og 8.C.

Der er konfirmationer igen på Kristi himmelfartsdag torsdag den 9. maj.

 

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

 
 

Fik du læst?

Københavns Lufthavns rensningsanlæg ved udløbet til Hovedgrøften i Store Magleby. Arkivfoto: TorbenStender.

Lufthavnen vil ikke betale hele PFOS-regningen …

En længe ventet rapport om forurening med PFOS fra lufthavnen viser, at grænseværdierne flere steder bliver overtrådt. Men selvom lufthavnen har lavet store frivillige indsatser mod forureningen, så vil selskabet ikke påtage sig det juridiske ansvar og dermed hele regningen for oprydningen

Læs mere »