Festdag på fortet

Grundlovsdag danner Dragør Fort ramme om en familiefest for alle

Igen i år afholder Lions Dragør Festdag på Dragør Fort, grundlovsdag, onsdag den 5. juni, fra kl. 11–16.

På Dragørs historiske fort indbyder Lions nok en gang til en festlig dag med aktiviteter for børn og voksne, når Danmarks helt egen dag – grundlovsdag – skal fejres. Dagen, der bliver skudt i gang af borgmester Kenneth Gøtterup, vil blandt andet byde på flødebollekast og skattejagt for børn, mens et lykkehjul har præmier for hele familien.

Foruden aktiviteterne vil der også være en række spændende elementer, der kan stiftes nærmere bekendtskab med. Således bliver der demonstreret tovværkskunst, Vallensbæk Modelskibsklub fremviser smukke modelskibe, brandvæsenet møder op og demonstrerer deres kunnen – og politiet vil også være til stede og tale med borgerne.

Ved kajen ud for fortet vil museumslodsbåden ligge sammen med den historiske museumskutter »Elisabeth«, der under 2. verdenskrig bragte mange jødiske flygtninge til Sverige.

Camilla Bødtker og hendes band vil stå for det musikalske, som af dagens deltagere kan nydes, mens en øl, et glas vin eller en sodavand og dertil måske en grillpølse glider ned.

Overskuddet fra Festdag på Dragør Fort går ubeskåret til Lions velgørenhed – både i Danmark og i resten af verden.

Se også hjemmesiden dragoer.lions.dk samt Lions Dragørs facebookside.

Lions Dragør inviterer alle til Festdag på Dragør Fort grundlovsdag. Arkivfoto: TorbenStender.
Lions Dragør inviterer alle til Festdag på Dragør Fort grundlovsdag. Arkivfoto: TorbenStender.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?