Marked på markerne

En weekend med fest og fællesskab: Dragør Marked fejrer 25 år med kræmmere, koncerter og kultur for alle.

Tirsdag formiddag er arbejdet med at forberede weekendens marked godt i gang. Foto: HAS.
Tirsdag formiddag er arbejdet med at forberede weekendens marked godt i gang. Foto: HAS.

Årets udgave af Dragør Marked afholdes fra fredag den 7. til søndag den 9. juni på markerne ved Fælledvej 45–61.

Det er i år 25 år siden, at det store marked for første gang tilbage i 1999 åbnede mulighed for en festlig weekend for både byens borgere og de mange gæster, der traditionelt strømmer til i de tre dage, markedet nu varer.

Gratis koncerter

Markedet byder igen i år på en mangfoldighed af kræmmere, der faldbyder såvel nyt som brugt og antikt, samt boder med tilbud om alt mellem himmel og jord til hus, have og livet i det hele taget.

Herudover er et af de traditionsrige trækplastre på Dragør Marked det store opbud af gratis musikoplevelser. I gen i år kan man fredag opleve Stig Rossen og vennerne, der giver den gas med Bamses musik, mens det om lørdagen er Toni Bergenhammer – den syngende murer samt Johnny Hansen med Kandis, der optræder. På den sidste markeddag, søndag, er det Sussi og drengene, der lover et brag af en koncert om eftermiddagen. I det irske telt vil der dertil henover alle tre dage være en lang række koncerter med spændende navne.

I markedets talrige madboder kan man få stillet både den lille og den store sult og tørst, og der er underholdning for enhver smag og vovemod i det store tivoliland, der har forlystelser til alle aldersgrupper.

Markedets åbningstider er i år fredag kl. 12–23.30, lørdag kl. 10–23.30 samt søndag kl. 10–18.

Gratis adgang. Se mere på www.dragormarked.dk

Dragør Markeds mange forlystelser drager særlig unge gæster til. Arkivfoto: TorbenStender.
Dragør Markeds mange forlystelser drager særlig unge gæster til. Arkivfoto: TorbenStender.
 

Seneste artikler

Foto: Bazoom AI.

Sådan forbereder du dig til vandreture på Island

Island er nok et af de flotteste steder på jorden, hvis man elsker udendørs eventyr. Fra store vandfald til vulkanske landskaber og gletsjere, byder Island på mange spændende vandreture. Men hvordan forbereder du dig bedst til vandreture Island, og hvordan får du den bedste oplevelse?

Marianne Wulff viser den røde vimpel, som »syfiksere« har lavet til Repair Café International, der kan fejre 15-års-fødselsdag til oktober. Opgaven var at designe og sy en vimpel, som symboliserer det danske flag og vores by Dragør. Vimplen skal hænges op til fødselsdagen i Haag sammen med vimpler fra andre Repair Cafe’er fra de deltagende lande. Foto: TorbenStender.

Mariannes kamp mod smid-væk-kulturen

Repair Cafe Dragør fejrer et år i Dragør. Initativtager Marianne Wolff ønsker at gøre op med en kultur om at smide væk og købe nyt, når noget er i stykker

 
 

Fik du læst?