Åbent stormøde om fremtidens diger i Dragør d. 6 februar kl. 19-21 i Hollænderhallen

Oplæg om fremtidens diger i Dragør + markedsplads med stande. Politikere, forvaltning og eksperter vil deltage på mødet.

 

Debat og events

Dragør Kommune afholder en række events, hvor emnet “Diger i Dragør” debatteres. Formålet er, at du kan blive klogere på vores fælles udfordringer i Dragør, og vi vil meget gerne høre din stemme i debatten. Stemmerne i debatten vil blive bragt videre til lokalpolitikerne, før de skal træffe beslutning om digerne. Indlæg i debatten i perioden fra 8. januar til 25. februar 2018 vil indgå i tilbagemeldingerne til kommunalbestyrelsen.

Læs om kommende politisk valg af digeløsning.

Deltag på facebook-siden “Diger i Dragør”

På Facebook-siden vil kommunen løbende lægge information op om “Diger i Dragør”. Her kan du både deltage i debatten med andre interesserede og også stille spørgsmål til kommunen, som svarer på alle hverdage. Alle indlæg og “likes” fra Facebook-siden – i perioden 8. januar til 25. februar 2018 – vil indgå i en samlet database, som kan give lokalpolitikerne et indblik i, hvad borgerne i Dragør mener.

Kom til stormøde

Der afholdes et åbent stormøde d. 6. februar 2018 om “Diger i Dragør” hvor alle er velkomne. Mødet foregår i Hollænderhallen kl. 19-21 og tilmelding er ikke nødvendig. Her vil udfordringer og løsningstyper for “Diger i Dragør” blive præsenteret, og der vil være mulighed for at debattere forskellige emner ved stande.

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?