Tip os en nyhed

Vi er glade for så mange input som muligt fra vore læsere så du er meget velkommen til at sende os et tip, nyhed eller anden information vedr. et event en begivenhed eller andet som er i offentlig interesse for lokalområdet.

Du kan bruge nedenstående formular til at sende os dit tip.

Har du evt. billeder du gerne vil sende til os kan du sende dem på redaktionen@amagernyt.dk Vi sætter meget stor pris på lokalt engagement og gode historier fra det virkelige liv.

Seneste artikler

Arkivfoto.

Øresundsregionen oplever positiv udvikling

Øresundsregionen viser tegn på fortsat positiv udvikling i integrationen mellem Danmark og Sverige. Ifølge det nyeste Øresundsindex, som er steget fra 102 til 106 inden for et år, er der stadig stort potentiale for yderligere forbedringer. Det nye indeks fremhæver, at fire indikatorer er steget, tre er uændrede, og to er faldet sammenlignet med året før.

Rotor med møllevinger bliver hejst ned for at gøre det muligt at udskifte hovedaksel og gearkasse. Foto: Per Heegaard / HOFOR.

Mekanisk førstehjælp til havvindmøller

I pinsen kunne man se en stor pram med mobilkran arbejde på tre havvindmøller ud for København. HOFOR udskiftede mekaniske dele for at forlænge levetiden for de ikoniske havvindmøller på Middelgrunden, så grøn strøm kan fortsætte med at forsyne Hovedstaden i mange år fremover.